Maak je auto splinter nieuw met glasscoating

car headlight

Je kent het wel, je hebt een auto en het ziet er van buiten niet meer zo uit zoals je had gehoopt. Met glasscoating heb jij de perfecte uitstraling voor jouw auto. De coating is voor jouw auto een extra beschermlaag die jouw auto beschermt tegen vuil. Het helpt je ook om je auto te kunnen onderhouden, dus hoef je niet vaak je auto te poetsen of te wassen. Dus ben jij op zoek naar een professionele praktijk die jouw auto mooi kan coaten, kijk vooral verder.

Duurzame bescherming

Glasscoating is een transparante, duurzame laag die op oppervlak van de autolak wordt aangebracht. Het beschermt tegen externe schadelijke elementen, zoals UV/straling, zure regen, vogeluitwerpselen, insecten en vuil. Deze bescherming voorkomt dat de lak van je auto vervaagt, corrodeert of beschadigd raakt. 

Diepe glans

Een van de opvallendste voordelen van glasscoating is de verbetering van de glans van je auto. Het creëert een diepe, spiegel achtige afwerking die de kleur van de lak verlevendigt. Het resultaat is een voertuig dat er als nieuw uitziet, zelfs na jarenlang gebruik.

Weinig onderhoud

Glass Coating vermindert de behoefte aan uitgebreid onderhoud en poetsen. De gladde, hydrofobe eigenschappen zorgen ervoor dat water en vuil gemakkelijk van het oppervlak afglijden, waardoor de auto langer schoon zal blijven. Dit betekent dat je minder geld en minder tijd besteedt aan het wassen van je auto en aan het polijsten van jouw auto.

Lange levensduur

Een goede glasscoating kan meerdere jaren meegaan zonder opnieuw iets aan te brengen. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over constante vernieuwing van de coating. Dit zorgt voor een kosteneffectieve oplossing voor langdurige bescherming.